Städfirma i Jönköping

Nu har jag äntligen tagit beslutet att anlita en städfirma i Jönköping när jag ska flytta. Det verkar som att det finns en hel del bra och pålitliga städfirmor i Jönköping, i alla fall när jag läser alla recensioner som folk har skrivit som varit i kontakt med dom eller anlitat städfirmorna. För en månad sedan fick jag reda på att jag kom in på ett program eller utbildning, på högskolan i Borås och då blev det bråttom med att hitta lägenhet eller i alla fall någon typ av boende i Borås. Det går ju att pendla från Jönköping men det blir en väldigt lång resväg och det är inte hållbart i längden, men jag hade tur som fann en lägenhet omgående.

Flytt från Jönköping

Nu när flytten av möbler och en massa kartonger kommer att gå ända från Jönköping till Borås så måste allt lastas på samma gång då jag inte kan hålla på att köra fram och tillbaka med smågrejer. Jag har en liten bil dessutom så det får bara plats typ en kartong och några GeKås kassar innan den är fullastad. Jag har arbetat under ett par år så att jag har lite pengar undansatta så att jag har råd att anlita en städfirma som fixar min gamla lägenhet i Jönköping samt en flyttfirma som kör alla mina saker till Borås.

Värt att anlita städfirma

Det kommer vara så värt att anlita städfirma till lägenheten i Jönköping, jag hatar verkligen att städa och framförallt en sådan där slutstädning, eller flyttstädning som det heter när allt är smutsigt. Att rengöra spisen och bakom kyl och frys är bara äckligt, så det är jag tacksam att jag kan lägga över på städfirman. Det känns riktigt lyxigt faktiskt att slippa den skiten och bara kliva ur lägenheten och lämna den som den är, tom och smutsig.