Är det dags att renovera?

Ja men se då till att de faktiskt är kul hela vägen ut och boka en byggstädning via Dammråttan. För efter man har renoverat eller kanske helt byggt nytt så blir det en del damm och skit. En byggstädning hos Dammråttan innebär helt enkelt att dem tar bort allt som hantverkare kan ha lämnat efter sig, städar alla ytor och ser till att det blir riktigt rent och fräscht tills det att du är redo att flytta in och tillbaka. Dammråttan har stora resurser att sätta in om du dessutom behöver stora insatser på kort tid.

För att bygga nytt ska vara kul

Ja men den främsta anledningen varför jag rekommenderar byggstäd är just för att det ska vara kul hela vägen. Lite som när man flyttar, så gör man ju hela flytten roligare om det är en flyttfirma som gör det grova jobbet med att bära upp och ner. Så att en renovering eller ett nybygge lämnar en del skräp efter sig är inget nytt. Istället för att då brottas med en byggstädning själv så varför inte ta hjälp av Dammråttan och låt dem städa bort byggdamm, smuts och se till att lokalerna blir fräscha och rena?

Dels sätter dem upp en plan utifrån just ditt behov. På så vis handlar det om en skräddarsydd lösning som med andra ord är helt anpassad efter vad just du behöver. I ett samtal delar med då med sig vad man behöver hjälp med. Efter det kommer dem med ett erbjudande och du kan då komma med dina tankar. Redan efter en utvärdering så att båda parter är nöjda så är det dags att boka och du kan med andra ord inom en väldigt kort tid ha byggstädet bokat och ett rent nytt ställe att komma tillbaka till!