När flytten gick till Höganäs – då var det bara att börja om

Ja, men lite så kändes det ändå. Det var jag och min pojkvän som flyttade från Lund där vi hade pluggat 5 år totalt till metropolen Höganäs. Vi har lite kompisar som bor här numera och sen var det även så bra att vi båda fått jobb här. Det kändes med andra ord naturligt att flytta hit av den anledningen, men det som kändes lite motigt var att liksom börja om lite på nytt. När vi flyttade till Lund så fick man ju liksom lära känna staden lite, veta vart man ska handla godast fisk, vart man ska klippa sig eller vem man ska kontakta om man behöver hjälp med något jobb hemma.

Detta sattes på prov snabbt

Ja, ganska snabbt fick vi känna på att leta upp olika människor i Höganäs som behövde hjälpa oss. Huset behövde nämligen en elektriker och därav började vi söka på Elektriker Höganäs i hopp om att hitta någon bra. Men det man liksom glömmer av är ju att det nästan aldrig lönar sig att söka på Elektriker Höganäs, eller vad det nu än kan vara man söker. Det är ju så himla mycket bättre att bara prata med någon i mataffären, på stan eller på något café. Det är där som informationen finns, den bra informationen, om vem som faktiskt är bäst.

Så sagt och gjort så tog jag med mig hunden och gick till parken nära där vi bor. Där satt det ett par på en bänk och jag chansade helt enkelt och frågade. Det visade sig att dem var härifrån och att vi hade hundar av samma ras. På denna promenaden fick jag med andra ord svar på min sökning om Elektriker Höganäs, men även en kul promenadkompis på veckorna 🙂

Kommentarer är stängda.