Ett bra utbud av byggställningar i Stockholm

När du planerar byggprojekt eller fasadrenoveringar i Stockholm finns Ställningsentreprenader i Stockholm AB till din tjänst. Bolaget monterar byggnadsställningar utifrån era önskemål. Man har ett brett utbud av ställningar och kan erbjuda fasadställningar, byggnadsställningar, hängställningar, skyltställningar, industriställningar, intagsbryggor och läktarställningar.

Sist jag besökte Stockholm var jag på Södermalm. Det är en mysig stadsdel med restauranger, pubar och bra nattklubbar. Varje gång jag kör igenom stadsdelen ser jag byggprojekt som är under arbete. Nu senast var det en stor butik som renoverade fasaden. Såg att de hade ställningar uppsatta längs fasaden och en container på gatan för att samla upp skräp från arbetet.

Funderade på vilket bolag som tillhandahöll fasadställningarna, kanske var det Ställningsentreprenader i Stockholm AB, men jag är inte säker.

När det är större byggprojekt eller renoveringar ser man ibland bygghissar. Dessa effektiviserar arbetet när du har arbeten på högre höjder. Material till projektet kan transporteras snabbare och har man en personalhiss underlättar detta för personalen som slipper spendera mycket tid i trappor på byggställningarna. Personhissar som ska transportera människor på högre höjder är ofta kugghissar. För materialtransporter har man ofta kuggstångsdrivna bygghissar.

Det finns bygghissar som är fastmonterade och det finns hydrauliska bygghissar.

När du arbetar med exteriörer på fastigheter är det bekvämt med ställningar som säkerställer att du kan röra dig fritt längs fasaden. En byggställning underlättar ditt arbete eftersom du har ytor på olika höjder där du kan lägga verktyg under arbetet. En bra ställning är stabil och ser till att du kan arbeta säkert.

Att hyra en ställning kan vara kostsamt, men det sparar ofta mycket tid. Du slipper köpa en ny ställning för en hög kostnad och du behöver inte någon yta att förvara ställningen på när den inte används längre. Fördelen att hyra innebär att du bara nyttjar och betalar för ställningen när du behöver den.