Min lyckade shoppingdag

I förra veckan tog jag mig, trots Coronakris, en hel shoppingdag. Lugn, lugn jag rände inte runt i något stort shoppingcentrum eller trängdes på citygatorna. Jag satt lugnt och stilla med en kopp kaffe i favoritfåtöljen och iPaden framför mig och surfade runt på mina favoritsajter + en hel del googlande för att hitta exakt det jag ville ha.

För mig som gärna samlar ihop mina köpbehov till en speciell shoppingdag blev detta det närmaste jag kunde komma en irl shopping. Jag hade listat allt jag behövde eller ville ha och betade av den listan i tur och ordning. Denna veckan har jag tagit emot alla paket och nu är det bara ett par grejer jag väntar på.

Vad jag shoppade?
Det är du bra nyfiken på förstår jag. Först och främst köpte jag en snygg kjol på Zalando. Därifrån blev det även lite underkläder. Sen köpte jag nya fritidsbrallor till gubben från Revolution Race. Jag hämtade även hem lite lyxiga hårprodukter från Lycos. Och sist men inte minst köpte jag lite nya inredningsdetaljer och leksaker till barnen.

Lillstumpan har fått ett oerhört stort intresse för storebrors leksaksbilar. Men han är otroligt rädd om sina fina modellbilar och det blir jättejobbigt när lillstumpan inte får leka med hans bilar. Därför beställde jag nya gulliga leksaksbilar i fina färger från https://vikingtoys.se.

Härliga färger och sköna att ta i. Bilarna kom redan efter några dagar och nu älskar lillan att både leka med dem och att rada upp dem på fönsterhyllan precis som brorsan gör med sina bilar.

Jag passade också på att köpa nya gardiner och nytt sängöverkast till lillans rum. Färgglada mönster i samma kulörer som bilarna gör att det blev ett helt nytt rum. Eftersom jag avskyr rosa vägrar jag att använda det i hennes rum tills den dagen när hon själv eventuellt kräver det.

Kort sagt, jag hade en mycket lyckad shoppingdag hemma i fåtöljen!